Rólunk

Független tanácsadók vagyunk. Technológia- és szállító függetlenek. Meghatározza minden munkánkat ez az alapértékünk, továbbá a 18 + év szakmai tapasztalatunk. Dolgoztunk szállító oldalon is. Ismerjük, hogyan gondolkodik egy szállító oldali értékesítő a tárgyalások során, vagy a modul konzulens a bevezetési projekt során. Dolgoztunk ügyfél oldalon is, operatív területen. Ismerjük, hogyan gondolkodik egy cégvezető, egy logisztikus, egy főkönyvelő vagy egy termelési igazgató. Több éve dolgozunk ügyfél oldali tanácsadóként. Ismerjük és értjük az ERP projektek minden szereplőjének gondolkodását – ezért vagyunk képesek hatékonyan kommunikálni és közvetíteni köztük – hogy a végeredmény sokkal jobb legyen, mint nélkülünk. Egy informatikai vagy üzletfejlesztési projekt során a tanácsadó feladata meglátni a hiányosságokat, redundanciákat, működési kockázati pontokat a folyamatokban, az ellentmondásokat a célok és a működés között. Ebben segít az iparági tapasztalat, de a legfontosabb elem az a komplex szemlélet és tanácsadói módszertan, amivel az ügyfeleinket segítjük céljaik elérésében, az értékteremtő folyamatok és szervezetek kialakításában. A fentiek együttese segít minket abban, hogy az ügyfelek problémáira rugalmasan reagáló, megoldás- és eredmény-centrikus munkánkkal képesek legyünk kézzelfogható értéket teremteni. 

Csapatunkról

Kulcsár Alexandra
Partner, Vezető tanácsadó

Kulcsár Alexandra 1997 óta dolgozik az informatikai szakmában. Munkájában nagy segítséget jelentenek sokoldalú tapasztalatai, hiszen megjárta mindegyik „oldalt”: dolgozott ügyfél-oldalon (logisztikusként, egy ipari termelő cégnél), szoftverszállító magyar és multi cégeknél vezető tanácsadóként, üzletág-vezetőként és értékesítési vezetőként. 11 évig volt az Optimum4 Tanácsadó Kft. ügyvezető igazgatója, mely a Book of Lists értékelése alapján a 2007-2010 közötti időszakban Magyarország legjobb vezetési tanácsadó cégei közé tartozott. Közgazdász és mérlegképes könyvelői, valamint felsőfokú logisztikus végzettséggel rendelkezik. Több mint 10 éve tanít, államvizsgáztat, diploma-dolgozatot bírál a gödöllői Szent István Egyetemen. Oktatói munkáját címzetes egyetemi docensi címmel honorálták. Alexandra számos előadást tartott konferenciákon, főiskolákon és egyetemen, az első online Szoftverbörze ERP szakértője volt, számos szakmai cikkeket írt az elmúlt 18 évben. 

Tudjon meg többet Alexandráról a Linkedin-en!

 

Nagy Róbert
Vezető technológiai szakértő

Nagy Róbert 1995-ben diplomázott a Szent István Egyetem Gazdaságtudományi Karának informatika szakán. Okleveles mérnökként az informatikai szakma több területén szerzett tapasztalatokat hazai KKV és multi cégek kötelékében. 2008 óta szabadúszó tanácsadó, ügyfelei számára magas színvonalon végez szoftver tervezői, szervezői, tanácsadói szolgáltatást illetve számos projekt vezetését látta el. Komplex tudására támaszkodva sikeresen működik közre informatikai stratégia és architektúra kialakításában. Erős módszertani tudással és ehhez kapcsolódó tapasztalatokkal rendelkezik.

 

 

Tudjon meg többet Róbertről a Linkedin-en!

 

Módszertanunkról Amikor az ügyfélben felmerül, hogy szüksége van az erp-consulting.hu tanácsadóinak a szakértelmére, elsőként meg kell ismernünk egymást.

Az első találkozó

A bemutatkozás után lehetőségünk van sok kérdést feltenni. Termelő-tevékenységet folytató cégeknél örömmel vesszük, ha lehetőséget adnak egy gyárlátogatásra is. Ezután összeállítunk egy ajánlatot, amelyben bemutatjuk, miben tudunk segíteni, hogyan, milyen gyorsan és mennyiért. Az ajánlatunk mindig az ügyfél igényeire szabott, amely lehet egy néhány soros e-mail, rövid prezentáció, vagy részletes ajánlati dokumentum.

A felmérési fázis

Sokat kérdezünk, benézünk minden kő alá, felmérjük, ahogy ügyfelünk dolgozik, átolvasunk minden elérhető, fontos belső dokumentumot. Az ügyfél által átláthatóan, érthetően tesszük a dolgunkat. Információt, időt és bizalmat várunk. Célunk, hogy ügyfelünk a projekt-szakasz végén el tudja dönteni, hogy hova tart és milyen megvalósítási lehetőségei vannak, és ebben mi hogyan tudjuk segíteni.

Az együttműködési fázis

Szakmai magabiztosságot, személyes tapasztalatainkból merített energiát és innovatív megoldásokat adunk a projekt megvalósításához.
Ügyfelünk igényeinek megfelelően támogatjuk a folyamatot, szakmai segítséget nyújtunk a projekt céljainak megvalósulásához.