Üdvözöljük az erp-consulting.hu oldalán!

Az erp-consulting.hu technológia- és szállító független informatikai tanácsadó csapat. Vállalati informatikai és üzletfejlesztési tanácsadással, integrált vállalatirányítási szoftverekkel (ERP), és kiegészítő  (SFA, HR, CRM stb.) rendszerekkel kapcsolatos ÜGYFÉL oldali tanácsadással foglalkozunk. Ügyfeleink Magyarországon működő közép- és nagyvállalatok. Termelő és szolgáltató cégekkel működünk együtt, az élelmiszeripari cégektől a papíripari vállalatokon keresztül az energiaszektorban működő társaságokig.

Az üzleti igények összeállításától a folyamatok átalakításán (BPR) és a követelményspecifikáció elkészítésén, az ERP szállítók tendereztetésén át egészen a projekt minőségbiztosításáig terjednek szolgáltatásaink. A már meglévő rendszerek funkcionális auditjánál és más szoftverekkel történő integrációjának megtervezésében is számíthatnak ránk. Megbízásaink többsége komplex és üzleti szempontból kritikus szoftver-bevezetési projektjeinek menedzselésére illetve minőségbiztosítására szól, feladataink teljesítése során minden esetben biztosítjuk a partner-szintű minőségbiztosítást.

Bármilyen üzleti folyamatot vagy informatikai problémát segítünk beazonosítani, miben és hogyan lehet a legjobb MEGOLDÁS felé elmozdulni. Büszkék vagyunk ügyfeleink bizalmára és arra, hogy meghatározó cégek vezetőinek ajánlását olvashatják rólunk – ez a legerősebb visszajelzés, mely rengeteg alkotó energiát ad számunka a további munkákhoz.

Az elmúlt években több mint 100 vállalati informatikai és tanácsadói projektben dolgoztunk, tapasztalatainkat, gondolkodásmódunkat megismerheti a blogunkban. Ha felkeltettük az érdeklődését, elmondjuk, hogyan kezdünk neki egy új feladatnak!

Rólunk mondták

"Informatikai és üzletviteli tanácsadóként jól képzettek és hatékonyan kommunikáltak velünk. A csapat szakmai alázatát és szállító független hozzáállást emelném ki, amire a jövőbeni megbízóik mindenképpen építhetnek."

Bodó Sándor

" „Már akkor úgy gondoltam, hogy amint aktuális lesz a cégünknél egy ERP projekt, együtt fogunk dolgozni. Termelő cégek üzleti folyamatainak ismerete és az ERP piac széles körű ismerete magabiztossá teszi őket ezen a területen.”

Bodrogai Ferenc

Tudjon meg többet rólunk! Az erp-consulting.hu az alábbi közösségi oldalakon is jelen van:

Az alábbi ikonokra kattintva Facebook oldalunkra, illetve az angol nyelvű Linkedin oldalunkra navigálhat.

 

Hitelesség és kommunikáció

BBüszkék vagyunk arra, hogy meglevő és régebbi ügyfeleink szívesen ajánlanak minket üzleti partnereiknek, és fordulnak hozzánk számos egyéb üzletszervezési, informatikai kérdéssel kapcsolatban. Hitelességünket szakértőink átlagosan 18 évet meghaladó tapasztalatai, referenciái adják. Folyamatosan tanulunk és képezzük magunkat, hogy ügyfeleink mindig a legfontosabb trendek ismeretében hozhassák meg a legjobb, innovatív döntéseket.


 

100 % Függetlenség

LLegfontosabb alapértékünk, hogy nem képviselünk semmilyen technológiát, szállítót – kizárólag ügyfeleink üzleti érdekeit tartjuk szem előtt. Ezzel a magyar IT tanácsadói piacon unikális hozzáállással biztosítjuk Ügyfeleinknek azt a 100 %-os biztonságot, hogy tudják, amit javasolunk, az számukra az optimális megoldás.

 

Tulajdonosi szemlélet

M Megbízónk érdekeit olyan minőségben képviseljük, mintha a saját cégünkről lenne szó. Hiszünk abban, hogy minden projektünknél ez a szemlélet alapozza meg a hosszú távú bizalmat és egymás kölcsönös megbecsülését. Munkánk bizalmi feladat, megbízóink középvállalati körben jellemzően a cégtulajdonosok, cégvezetők; nagyvállalati körben pedig a felsővezetők, gazdasági vagy informatikai igazgatók. Tegyen próbára bennünket!

 

Értékteremtés

AAz informatikai vagy üzletfejlesztési projekt sikere és megtérülése sok tényezőn múlik. Szenvedélyesen dolgozunk azon, hogy ügyfeleink mindig többet, jobbat kapjanak, mint amiben a szerződésben megállapodtunk. Ehhez hozzájárul az is, hogy nem tartjuk ügyfeleinket „függőségben”. Célunk, hogy olyan hatékonyan kommunikáljunk és dolgozzunk együtt, ami a projekt lezárása után az adott témában nem igényli már a jelenlétünket.